Zivs sloksnītes saldskābā mērcē

Sastāvdaļas

  • 200 g svaigas zivs filejas
  • 10 g degvīna
  • 50 g augu etiķa
  • 75 g cukura
  • 1 ola
  • 75 g kartupeļu cietes
  • 100 g augu eļļas
  • 2 g sīpolu
  • 2 g sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Plānās sloksnītēs sagrieztu zis fileju ieliek traukā, pievieno olas baltumu un kartupeļu cieti, visu rūpīgi sajauc.
  2. Atsevišķā traukā sagatavo mērci:
  3. maisa sāli, cukuru, etiķi, degvīnu un sīpolus.
  4. Sakarsētā pannā lej augu eļļu, uzsilda līdz 50 grādiem.
  5. Zivs gabaliņus liek eļļā, apcep dzeltenus.
  6. Tad liek uz šķivja un aplej ar pagatavoto mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi