Kāposti ar rīsiem

Sastāvdaļas

  • 1 kg svaigu kāpostu
  • 4 tomāti
  • 150 g rīsu
  • 150 g eļļas
  • Sīpols
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Kāpostus sagriež, apcep eļļā, pievieno apceptus sīpolus, pielej ūdeni un sautē.
  2. Pēc tam pieber nomazgātus rīsus un sautē līdz gatavībai.
  3. Visbeidzot pievieno sāli, piparus, sagrieztus tomātus, uzvāra.
  4. Šis ēdiens labi garšo ar ceptām olām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi