Baklažānu sacepums

Sastāvdaļas

  • 3 nelieli baklažāni
  • 3 sīpoli
  • 3 tomāti
  • 4 olas
  • 10 sarkano piparu pākstis
  • Pusgl. rīsu
  • Gl. rūgušpiena
  • Pusgl. eļļas
  • Pustējk. paprikas
  • Pustējk. matlo piparu
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Eļļā apcep gabaliņos sagrieztus baklažānus, salmiņos sgrieztas sarkano piparu pākstis un sīpolus.
  2. Pievieno rīsus, papriku, piparus, sāli, šķēlēs sagrieztus tomātus.
  3. Visu pārlej ar buljonu un sautē.
  4. Visbeidzot pielej olas, kas samaisītas ar rūgušpienu.
  5. Trauku liek cepeškrāsnī un cep.

Komentāri

darta 2009. gada 7. decembris 11:53
labi man garsoja liels paldies par tadu recepti

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi