Maltas gaļas veltnīši siera mērcē

Sastāvdaļas

  • 400 g maltas gaļas
  • 200 g sēņu
  • Sīpols
  • Sāls
  • Pipari
  • Taukvielas
  • Mērcei
  • 200 g siera
  • Gl. svaiga krējuma
  • Ēd.k. miltu
  • Ēd.k. sviesta
  • 2 burkāni
  • 2 sīpoli
  • 0.5 l buljona vai ūdeņa

Pagatavošana

1 min.
  1. Notīrītus burkānus sagriež salmiņos, sīpolus - ripās.
  2. Katliņā sakarsētā taukvielā apcep, pievieno buljonu vai ūdeni, sautē.
  3. No maltās gaļas, sakapātām sālītām sēnēm un sīpoliem izveido veltnīšus, liek uz saknēm katlā un aizvākotā traukā karsē.
  4. Apmēram pēc 10 minūtēm veltnīšus un dārzeņus ar putu karoti izņem, liek porciju traukos, šķidrumām pievieno krējumu, miltus un rīvētu siera maisījumu.
  5. Uzvāra, mērcē iemaisa zaļumus, pārlej dārzeņiem un veltnīšiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi