Pupiņu ķirbju un cīsiņu sautējums

Svaigo ķirbju vietā var izmantot dažādus konservētus dārzeņu biezeņus, ikrus, piemēram kabaču, baklažānu, pākšu piparus.

Sastāvdaļas

  • 2 sīpoli
  • 2 ēd. k. taukvielu
  • 0.5 kg ķirbju
  • 0.5 kg novārītu pupiņu
  • 0.5 kg cīsiņu
  • Sāls
  • Tomātu biezenis vai krējums
  • Zaļumi

Pagatavošana

45 min.
  1. Ķirbjus sagriež plānās šķēlēs un kopā ar ripām sagrieztiem sīpoliem sautējuma katlā sakarsētā taukvielā apcep.
  2. Pievieno novārītas pupiņas, tomātu biezeni vai krējumu, sāli un no apvalka atbrīvotus, gabaliņos sagrieztus cīsiņus.
  3. Izkarsē. Pasniedzot pārkaisa zaļumus.
  4. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi