Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pupiņu ķirbju un cīsiņu sautējums

Pupiņu ķirbju un cīsiņu sautējums

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Svaigo ķirbju vietā var izmantot dažādus konservētus dārzeņu biezeņus, ikrus, piemēram kabaču, baklažānu, pākšu piparus.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 sīpoli
  • 2 ēd. k. taukvielu
  • 0.5 kg ķirbju
  • 0.5 kg novārītu pupiņu
  • 0.5 kg cīsiņu
  • Sāls
  • Tomātu biezenis vai krējums
  • Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Ķirbjus sagriež plānās šķēlēs un kopā ar ripām sagrieztiem sīpoliem sautējuma katlā sakarsētā taukvielā apcep.
  2. Pievieno novārītas pupiņas, tomātu biezeni vai krējumu, sāli un no apvalka atbrīvotus, gabaliņos sagrieztus cīsiņus.
  3. Izkarsē. Pasniedzot pārkaisa zaļumus.
  4. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas