-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Pupiņu ķirbju un cīsiņu sautējums
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Svaigo ķirbju vietā var izmantot dažādus konservētus dārzeņu biezeņus, ikrus, piemēram kabaču, baklažānu, pākšu piparus.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
2 sīpoli
-
2 ēd. k. taukvielu
-
0.5 kg ķirbju
-
0.5 kg novārītu pupiņu
-
0.5 kg cīsiņu
-
Sāls
-
Tomātu biezenis vai krējums
-
Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
45 min.
-
Ķirbjus sagriež plānās šķēlēs un kopā ar ripām sagrieztiem sīpoliem sautējuma katlā sakarsētā taukvielā apcep.
-
Pievieno novārītas pupiņas, tomātu biezeni vai krējumu, sāli un no apvalka atbrīvotus, gabaliņos sagrieztus cīsiņus.
-
Izkarsē. Pasniedzot pārkaisa zaļumus.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs