Čitas zivju salāti

Sastāvdaļas

  • 500 g zivju filejas
  • 1 sīpols
  • 1 marinēts gurķis
  • 2 vārītas olas
  • 3 ēdamkarotes sinepju
  • 3 ēdamkarotes eļļas
  • Citronu sula
  • Sāls
  • Pipari
  • Zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivs fileju izsautē un sagriež mazos gabaliņos.
  2. Smalki sakapā olu, gurķi un sīpolu. Visus sajauc, pieber garšvielas un pielej eļļas,etiķa un sinepju maisījumu. Ļauj ievilkties 10-15 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi