Pupiņu un gaļas sautējums

Sastāvdaļas

  • 4 šķēles cauraugušas žāvētas cūkgaļas
  • 2 ēd. k. sviesta
  • Daiviņa ķiploka
  • Gl. tomātu biezeņa vai mērces
  • 4 sīpoli
  • 1 l novārītu pupiņu
  • Sāls
  • Zaļumi
  • Krējums

Pagatavošana

1 min.
  1. Sautējuma katlā liek sviestu, apcep ripās sagrieztus sīpolus, uzliek gaļas šķēles, tās pārkaisa ar saspiestu ķiploku, pievieno pupiņas, pārlej tomātu biezeni, papildina ar buljonu vai ūdeni, traukām uzliek vāku un pasautē.
  2. Pasniedzot ēdienam var pievienot krējumu, pārkaisa ar zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi