Zivju panna

2006. gada 16. maijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
1 min
1. Notīra un ripās sagriež burkānus, sīpolus.
2. Pannā sakarsē taukvielu, vispirms apcep burkānus, pievieno sīpolus, pēdīgi stienīšos vai šķēlītēs sgrieztus kartupeļus.
3. Pielej karstu buljonu vai ūdeni tā, lai dārzeņus tiko segtu.
4. Pāri liek zivju filejas, uzkaisa sāli, piparus, pannai uzliek vāku un sautē, uzmanot, lai šķidrums neizsīktu.
5. Kad dārzeņi un zivs mīksti, ēdienam pieliek krējumu vai sviestu, vēlreiz izkarsē.
6. Pasniedzot pŗkaisa sasmalcinātus zaļumus.
7. Ēdienam var izmantot arī citus dārzeņus piemēram : puravus, zaļos zirnīšus, novārītas pupiņas, selerijas, vārītas bietes utt.
Uz augšu