Zivju panna

Sastāvdaļas

  • 2 burkāni
  • 2 sīpoli
  • 2 kartupeļi
  • Taukvielas
  • 700 g zivju filejas
  • Sāls
  • Pipari
  • Buljons
  • Krējums
  • Zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Notīra un ripās sagriež burkānus, sīpolus.
  2. Pannā sakarsē taukvielu, vispirms apcep burkānus, pievieno sīpolus, pēdīgi stienīšos vai šķēlītēs sgrieztus kartupeļus.
  3. Pielej karstu buljonu vai ūdeni tā, lai dārzeņus tiko segtu.
  4. Pāri liek zivju filejas, uzkaisa sāli, piparus, pannai uzliek vāku un sautē, uzmanot, lai šķidrums neizsīktu.
  5. Kad dārzeņi un zivs mīksti, ēdienam pieliek krējumu vai sviestu, vēlreiz izkarsē.
  6. Pasniedzot pŗkaisa sasmalcinātus zaļumus.
  7. Ēdienam var izmantot arī citus dārzeņus piemēram : puravus, zaļos zirnīšus, novārītas pupiņas, selerijas, vārītas bietes utt.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi