Piena un olu želeja

Sastāvdaļas

  • 2 gl. piena
  • 3 olu dzeltenumi
  • 70 g cukura
  • 50 g lazdu riekstu kodolu
  • Vanilīns
  • 20 g želantīna

Pagatavošana

1 min.
  1. Olu dzeltenumus ar cukuru un vanilīnu saputo.
  2. Glāzē piena briedina želantīnu.
  3. Riekstu kodolus apgrauzdē, noberž brūno miziņu, sasmalcina.
  4. Glāzi piena uzvāra, pamazām maisot, pievieno olu dzeltenumu masai, maisot karsē, līdz masa mazliet sabiezē, pievieno riekstus un ūdens peldē izšķīdinātu želantīnu.
  5. Salej porciju trauciņos, sarecina.
  6. Pasniedz pārlietu ar dzērveņu sīrupu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi