Figaro rīsi - saldais kārtojums

Sastāvdaļas

  • 600 g rīsu
  • Sāls
  • Cukurs
  • Citrona miziņa
  • Sula ( ķiršu, upeņu, vai dzērveņu)
  • 2 ēd. k. kakao
  • 1/2 glāze/s cukura
  • Sviests

Pagatavošana

40 min.
  1. Rīsus izvāra, pieliek sāli, cukuru, citronu miziņu. Gatavus sadala 3 daļās.
  2. Vienu daļu atstāj baltu, otrai pievieno kādu sulu, trešajai daļai pievieno kakao un cukuru, labi izmaisa.
  3. Tad liek ar sviestu ieziestā veidnē - pirmo kakao daļu, lai virsū balto un augšā - sārto.
  4. Cepeškrāsnī pasutina.
    Pasniedz siltus ar augļu mērci.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi