Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Siera plācenīši "kanāda"

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 80 g sviesta
  • 225 g Čedaras siera
  • 150 g miltu
  • 1 /2 tējk. saldās paprikas
  • 1 /4 tējk. sinepju pulvera
  • Šķipsniņa Kajenas piparu
  • Nedaudz pienamagoņu sēkliņu tauki
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu sakuļ putukrējuma konsistencē, pakāpeniski pieber sieru un iemaisa masā, tad to kopā ar garšvielām sajauktiem miltiem un sviestu samīca mīklā.
  2. No šīs mīklas veido 3 cm veltnīšus, ietin alumīnija folijā un uz 1 st. ieliek ledusskapī. Mīklas veltnīšus sagriež apmēram 5 mm biezās šķēlēs, tās liek uz ieziestas cepešplāts, apkaisa ar miltiem un uzbirdina magoņu sēkliņas.
  3. Plācenīšus cep zeltaini dzeltenus iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 8-10 minūtes 180-190 C. Pasniedz kā uzkodas pie vīna vai alus vai kā piedevas pie siera plates.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Krabju nūjiņu un svaigu gurķu salāti

Krabju nūjiņu un svaigu gurķu salāti

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas