Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kāļu pūtelis ar medu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g kāļu
  • 2 olas
  • 50 g sviesta
  • Ēd.k. skābā krējuma
  • Ēd.k. rīvmaizes
  • Ēd.k. medus
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomizotus kāļus sagriež gabaliņos, applaucē, ļauj ūdenim atdzist, tad applaucēšanu atkārto.
  2. Pēc tam kāļus pasāļā ūdenī izvāra un atdzesētus samaļ.
  3. Masā iemaisa olu dzeltenumus, rīvmaizi, krējumu ( vai kausētu sieru), beigās iecilā saputotu olu baltumu ( putojot pievieno sāli).
  4. Sviestu ( nedaudz atstāj veidnes ieziešanai) izkausē, pievieno medu, karsē, līdz medus izkūst.
  5. Ar sviestu ieziestā veidnē liek masu, pŗkaisa rīvmaizi un pārlej ar sviestu un medus maisījumu.
  6. Cep cepeškrāsnī 20 - 25 minūtes.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas