Kāļu pūtelis ar medu

Sastāvdaļas

  • 500 g kāļu
  • 2 olas
  • 50 g sviesta
  • Ēd.k. skābā krējuma
  • Ēd.k. rīvmaizes
  • Ēd.k. medus
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomizotus kāļus sagriež gabaliņos, applaucē, ļauj ūdenim atdzist, tad applaucēšanu atkārto.
  2. Pēc tam kāļus pasāļā ūdenī izvāra un atdzesētus samaļ.
  3. Masā iemaisa olu dzeltenumus, rīvmaizi, krējumu ( vai kausētu sieru), beigās iecilā saputotu olu baltumu ( putojot pievieno sāli).
  4. Sviestu ( nedaudz atstāj veidnes ieziešanai) izkausē, pievieno medu, karsē, līdz medus izkūst.
  5. Ar sviestu ieziestā veidnē liek masu, pŗkaisa rīvmaizi un pārlej ar sviestu un medus maisījumu.
  6. Cep cepeškrāsnī 20 - 25 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi