Sacepti kāposti ar sieru

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 kāpostgalviņa
  • 3 sīpoli
  • 2 glāze/s piena
  • 3 ēd. k. sviesta
  • 3 ēd. k. kviešu miltu
  • 1 ēd. k. sarīvēta siera
  • 3 ēd. k. rīvmaizes
  • 1 ēd. k. sagrieztu bazalika lapiņu vai pustējk. to pulvera
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

40 min.
  1. Sagriež kāpostus, ieliek verdošā ūdenī un vāra 10-15 minūtes. Notecina uz sieta.
  2. Uz lielākas pannas izkausē sviestu un tajā cep sīpolus, pieliek miltus, pielej pienu un uz lēnas uguns vāra 10 - 15 minūtes.
  3. Vārīšanas beigās pieliek kāpostus un pusi no sarīvēta siera, labi samaisa, pievieno sāli, vēlreiz samais un pārliek dziļākā traukā, virsū pārkaisa atlikušo sieru, kas samaisīts ar rīvmaizi.
  4. Trauku ieliek uz 15 minūtēm iepriekš iesildītā cepeškrāsnī un tur tik ilgi, kamēr kāposti kļūst gaiši brūni.
  5. Pirms pasniegšanas tos pārkaisa ar zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Pirms pasniegšanas tos pārkaisa ar zaļumiem.

Labu apetīti...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni