Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sacepti kāposti ar sieru

Sacepti kāposti ar sieru

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kāpostgalviņa
  • 3 sīpoli
  • 2 glāze/s piena
  • 3 ēd. k. sviesta
  • 3 ēd. k. kviešu miltu
  • 1 ēd. k. sarīvēta siera
  • 3 ēd. k. rīvmaizes
  • 1 ēd. k. sagrieztu bazalika lapiņu vai pustējk. to pulvera
  • Sāls pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Sagriež kāpostus, ieliek verdošā ūdenī un vāra 10-15 minūtes. Notecina uz sieta.
  2. Uz lielākas pannas izkausē sviestu un tajā cep sīpolus, pieliek miltus, pielej pienu un uz lēnas uguns vāra 10 - 15 minūtes.
  3. Vārīšanas beigās pieliek kāpostus un pusi no sarīvēta siera, labi samaisa, pievieno sāli, vēlreiz samais un pārliek dziļākā traukā, virsū pārkaisa atlikušo sieru, kas samaisīts ar rīvmaizi.
  4. Trauku ieliek uz 15 minūtēm iepriekš iesildītā cepeškrāsnī un tur tik ilgi, kamēr kāposti kļūst gaiši brūni.
  5. Pirms pasniegšanas tos pārkaisa ar zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Pirms pasniegšanas tos pārkaisa ar zaļumiem.

Labu apetīti...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas