Holandiešu omlete

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 2 ēdamkarotes krējuma
  • Vārīta vistas gaļa
  • Vai
  • Krabju nūjiņas
  • 100 g koservēto zaļo zirnīšu
  • 2 ēdamkarotes ketčupa
  • 50 g margarīna
  • Sāls
  • Zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Olām pievieno krējumu, ketčupu, sāli un saputo kārtīgās putās. Uz pannas izkausē margarīnu, uzlej olu masu, uzliek vāku un ļauj mazliet apcepties.Gaļu vai krabju nūjiņas smalki sagriež, sakapā zaļumus. Visu ber omletes vidū, mazliet samaisa, tad omleti apgriež un cep brūnu. Gatavu omleti griež gabalos, dekorē ar zaļajiem zirnīsīem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi