Biezputra "raibā"

Sastāvdaļas

  • 1 glāze prosas
  • 0.5 glāzes žāvētu plūmju bez kauliņiem
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • 2 tējkarotes cukura
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Plūmes izvāra. Novārījumu nolej citā katlā, pielej ūdeni, pieber prosu un uz vājas uguns vāra 1,5 stundas. Kad biezputra gatava, pievieno sviestu, sāli, cukuru. Pasniedzot pārkaisa ar žāvētajām plūmēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi