Kārtainā biezputra

Sastāvdaļas

  • 1 biete
  • 1 burkāns
  • Gabals kabača
  • 1 kālis
  • ½ kāposta
  • 1 glāze rīsu
  • 1 glāze putraimu
  • 0.5 l piena
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Dārzeņus nomizo un sagriež šķēlēs. Sautējamā traukā liek kārtu dārzeņu tā, lai viss dibens nosegts. Tad liek kārtu rīsu. Tad citu dāzeņu. Tad putraimu. UN tā līdz viss salīkts. Pirmajai un pēdējai kārtai jābūt dārzeņiem. Kārtojumu pārlej ar pasālītu ūdeni tā, lai viss nosegts, uzvāra, izslēdz uguni un tur zem vāka 30-40 minūtes. Tad visu izmaisa, pievieno pienu, uzvāra un vēl mazliet pasautē.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi