Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Biezputra "itālijas sirds"

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg balto pupiņu
  • 1 tomāts
  • 1 selerijas saknes gabaliņš
  • 1 salvijas zariņš
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • Malti melnie pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Pupiņas uz nakti iemērc. Izmērcētās pupiņas liek katlā, pārlej ar ūdeni, kurā tās mirkušas, pievieno tomāta daiviņas, saberztu ķiploku, smalki sagrieztu seleriju un saviju, pielej eļļu, pieber sāli un piparus un sautē uz vājas uguns 2 stundas. Grezno ar zaļumiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas