Biezputra "itālijas sirds"

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg balto pupiņu
  • 1 tomāts
  • 1 selerijas saknes gabaliņš
  • 1 salvijas zariņš
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • Malti melnie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Pupiņas uz nakti iemērc. Izmērcētās pupiņas liek katlā, pārlej ar ūdeni, kurā tās mirkušas, pievieno tomāta daiviņas, saberztu ķiploku, smalki sagrieztu seleriju un saviju, pielej eļļu, pieber sāli un piparus un sautē uz vājas uguns 2 stundas. Grezno ar zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi