Parīzes zirņu-sīpolu biezputra

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes svaigu zaļo zirņu
  • 12 mazi sīpoliņi
  • 1 tējkarote miltu
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • Pētersīļi
  • Cukurs
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Sakarsētā pannā liek 1 karoti sviesta, izkausē, tad liek veselus nomizotus sīpolus, pielej ¾glāzes ūdens un sautē 5 minūtes. Tad pievieno zirņus un sautē vēl 10 minūtes.Beigās pievieno miltus, sāli un cukuru, izmaisa un vāra vēl 2 minūtes.
  2. Gatavā biezputrā ieliek sviestu un dekorē ar pētersīļu zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi