Biezputra "drakona galva"

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes vārītu īsu
  • 1 glāze ūdens
  • 1 glāze tomātu sulas
  • 400 g konservēto sarkano pupiņu
  • 400 g konservēto balto pupiņu
  • 400 g konservētu tomātu bez miziņas
  • 2 sīpoli
  • ¾ glāzes kapātas zaļās paprikas
  • 1 ēdamkarote čili piparu
  • 1 tējkarote cukura
  • ½ tējkarotes kaltēta bazilika
  • 2 sasmalcinātas ķiploka daiviņas

Pagatavošana

1 min.
  1. Katlā lej ūdeni, tomātu sulu, liek baltas un sarkanās pupiņas, tomātus, sakapātus sīpolus, papriku, cukuru, baziliku, čili, ķiplokus, uzvāra, samazina uguni un sautē 15 minūtes.Tad sajauc ar vārītiem rīsiem un tūlīt pasniedz.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi