Apelsīnu kārums

Sastāvdaļas

  • 1.5 glāzes rīsu
  • 3 glāzes ūdens
  • 1 glāze apelsīnu sulas
  • 1 vidējs sīpols
  • 1 selerijas sakne
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 1 ēdamkarote rīvētas citrona miziņas
  • Cukurs
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Ūdeni uzvāra, pieber rīsu un vāra pusgatavus.
  2. Smalki sagriež sīpolus un selerijas un apcep uz pannas sviestā. Pievieno rīsus, cukuru, sāli, pielej apelsīnu sulu un sautē gatavu. Pārkaisa ar citronu miziņu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi