Biezputra "austrumi un rietumi"

Sastāvdaļas

  • 1 glāze rīsu
  • 2 glāzes ūdens
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 1 glāze bešamelmērces ( skatīt pie Mērcēm)
  • 1 glāze rīvēta siera
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. No ūdens, rīsiem un sāls izvāra biezputru.Liek cepamformā, pārlej ar bešamelmērci, pārkaisa ar sarīvētu sieru un cep cepeškrāsnī 5-10 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi