Selgas cepumu torte

Sastāvdaļas

  • 5 paciņas četrstūraino cepumu
  • 250 ml saldā krējuma
  • 20 g želatīna
  • 300 g biezpiena
  • 50 g cukura
  • 200 ml brūkleņu ievārījumavīnogu ķekars

Pagatavošana

120 min.
  1. Uzbriedina želatīnu. Biezpienu izberž caur sietiņu. Saputo saldo krējumu ar cukuru. Pievieno izkausētu želatīnu un biezpienu. Uz paplātes liek kārtu ar cepumiem, krēmu, cepumus, ievārījumu, cepumus, krēmu, cepumus, ievārījumu, cepumus, un beigas krēmu, ko izrotā ar vīnogām. Ieliek ledusskapī uz stundu, lai sastingst.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi