Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Zivju sacepums ar vīnu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g mencu maltās gaļās
  • 2 olas
  • 1 ēdamkarote sojas mērces
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • 50 g deserta vīna
  • Lapu salāti
  • 1 ēdamkarote kukurūzas miltu
  • Sāls
  • Cukurs
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Malto zivs gaļu sajauc ar kukurūzas miltiem, sojas mērci, sāli, pipariem, cukuru, olas dzeltenumiem un vīnu. Beigās iecilā stingrās putās saputotus olu baltumus. Masu lej cepamformā un cep kā omleti no abām pusēm brūnu. Pasniedz sagrieztu un sakārtotu uz salātu lapām.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas