Zivju sacepums ar vīnu

Sastāvdaļas

  • 500 g mencu maltās gaļās
  • 2 olas
  • 1 ēdamkarote sojas mērces
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • 50 g deserta vīna
  • Lapu salāti
  • 1 ēdamkarote kukurūzas miltu
  • Sāls
  • Cukurs
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Malto zivs gaļu sajauc ar kukurūzas miltiem, sojas mērci, sāli, pipariem, cukuru, olas dzeltenumiem un vīnu. Beigās iecilā stingrās putās saputotus olu baltumus. Masu lej cepamformā un cep kā omleti no abām pusēm brūnu. Pasniedz sagrieztu un sakārtotu uz salātu lapām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi