Sākums > Receptes > Salāti

Paprikas un liellopu gaļas salāti

2006. gada 16. maijs
Foto: Dace Miltiņa
Pagatavošana
1 min
1. paprikas notīra no sēklām,kātiņiem.noskalo,nosusina.sagriež stienīšos.sīpolus nomizo,sagriež stienīšos.tomātus mērcē verdošā ūdenī,liek aukstā ūdenī,nomizo,izņem sēkliņas,sagriež mazos gabaliņos.liellopu gaļu,sieru sagriež mazos gabaliņos.visas sastāvdaļas liek bļodā,uzmanīgi samaisa.
2. mērcei:buljonam pēc garšas liek ar sāli saberztu ķiploku,eļļu,etiķi,sāli,piparus,cukuru.pārlej salātiem,uzmanīgi samaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem un maurlokiem.liek ledusskapī uz 30min.ievilkties.pirms pasniegšanas vēlreiz nogaršo.
Uz augšu