Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Saldskābās mencu aknas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g svaigu mencu aknu
  • 1 glāze piena
  • 40 g speķa
  • 1 ēdamkarote etiķa
  • 3 edamkarotes sviesta
  • 2 āboli
  • 1 -2 tējkarotes cukura
  • 1 citrons
  • Sāls
  • Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Mencu aknām noelk plēves, mazliet izmērcē vārītā pienā, apslaka ar etiķi un atstāj uz 1 stundu. Tad apkaisa ar sāli, liek katlā, pievieno sviestu, uzliek vāku un sautē uz lēnas uguns 20 minūtes.
  2. Gatavu izņem no katla, mazliet atdzesē. Tad apkaisa ar rupji sarīvētiem āboliem, cukuru un pasautē vēl 5-10 minūtes. Pirms pasniegšanas apkaisa ar sakapātiem zaļumiem un izrotā ar citrona šķēlītēm.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas