Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kāpostu ragū

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g svaigu kāpostu
  • 250 g kartupeļu
  • 50 g olīveļļas
  • Sāls
  • Garšvielas
  • Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Kartupeļus sagriež salmiņos, kāpostus saēvelē uz sakņu rīves.
  2. Sakarsētā, ieeļļotā pannā liek kārtu kartupeļu, tad kāpostus, pārkaisa ar sāli un garšvielām un sautē zem vāka 20 - 30 minūtes, pa laikam izmaisot. Gatavu pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem. Pasniedz ar zivju un gaļas ēdieniem.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas