Kāpostu ragū

Sastāvdaļas

  • 250 g svaigu kāpostu
  • 250 g kartupeļu
  • 50 g olīveļļas
  • Sāls
  • Garšvielas
  • Zaļumi

Pagatavošana

40 min.
  1. Kartupeļus sagriež salmiņos, kāpostus saēvelē uz sakņu rīves.
  2. Sakarsētā, ieeļļotā pannā liek kārtu kartupeļu, tad kāpostus, pārkaisa ar sāli un garšvielām un sautē zem vāka 20 - 30 minūtes, pa laikam izmaisot. Gatavu pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem. Pasniedz ar zivju un gaļas ēdieniem.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi