Cepti pildīti tomāti

Sastāvdaļas

  • 10 tomātu
  • 1 buntīte lociņu
  • 5 kausētie sieriņi
  • 100 g krūtiņas
  • 2 ēdamkarotes rīvēta siera
  • 100 g majonēzes
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • 5 ķiloka daiviņas
  • Baziliks
  • Pētersīļi

Pagatavošana

1 min.
  1. Tomātiem nogriež virsiņas un ar karoti izņem mīkstumu. Sakapā krūtiņu, lociņus un sajauc ar kausētajiem sieriņiem, majonēzi un saspiestiem ķiplokiem. Ieziestā cepamformā kārto tomātus, piepilda ar siera-krūtiņas maisījumu, pārkaisa ar sarīvētu sieru un cep cepeškrāsni apmēram 30 minūtes. Kārto traukā un pārkaisa ar smalki sakapātu baziliku un pētersīļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi