Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Biezputra "varakvīksne"

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 800 g kartupeļu
  • 1 ēdamkarote tomātu pastas
  • 2 ēdamkarotes spinātu biezeņa
  • 1 glāze piena
  • 50 g sviesta
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļus izvāra sālsūdenī, nokāš, apžāvē, samaļ gaļas mašīnā. Pievieno sviestu, karstu pienu un kārtīgi saputo. Tad sadala trīs daļās. Vienai daļai pievieno tomātu pastu, otrai spinātu biezeni. Cepamformu ieziež ar sviestu un tajā liek kārtu baltās biezputras, tad zaļās, tad sārtās. Liek sakarsētā cepeškrāsnī uz 10 minūtēm. Tad izgāž uz liela šķīvja, grieš gabalos kā torti. Pasniedz ar gaļas un zivju ēdieniem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas