Biezputra "varakvīksne"

Sastāvdaļas

  • 800 g kartupeļu
  • 1 ēdamkarote tomātu pastas
  • 2 ēdamkarotes spinātu biezeņa
  • 1 glāze piena
  • 50 g sviesta
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļus izvāra sālsūdenī, nokāš, apžāvē, samaļ gaļas mašīnā. Pievieno sviestu, karstu pienu un kārtīgi saputo. Tad sadala trīs daļās. Vienai daļai pievieno tomātu pastu, otrai spinātu biezeni. Cepamformu ieziež ar sviestu un tajā liek kārtu baltās biezputras, tad zaļās, tad sārtās. Liek sakarsētā cepeškrāsnī uz 10 minūtēm. Tad izgāž uz liela šķīvja, grieš gabalos kā torti. Pasniedz ar gaļas un zivju ēdieniem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi