Karlovivari salāti

Sastāvdaļas

  • 300 g sarkanās paprikas
  • 100 -200 g baklažānu
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 50 g maltu valriekstu
  • 3 ēdamkarotes eļļas
  • 0.5 buntītes pētersīļu
  • 1 tomāts
  • 1 ēdamkarote vīna etiķa
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Papriku un baklažānus izcep, notīra un sagriež - piparus strēmelītēs, baklažānus kubiņos. Salātu traukā liek kārtu paprikas, tad kārtu baklažānu un apslaka ar sarīvētu tomātu, eļļu, vīna etiķi, citrona sulu un apkaisa ar saspiestu ķiploku, maltiem riekstiem un sakapātiem pētersīļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi