Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Teļa gaļas karbonāde

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • Baltie pipari
  • 2 ēdamk. miltu
  • Sāls
  • Citrons rotāšanai
  • 6 ēdamk. kviešu miltu
  • Cepamie tauki vai eļļa
  • 4 šķēles Ementāles siera (katra 100g)
  • 4 šķēles vārīta šķiņķa (katra 150g) 4 teļa muguras gabaliņi ar kauliņu (katrs 200g)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Teļa muguras gabaliņā gareniski iegriež “kabatiņas”. Gaļas gabalu apkaisa ar sāli un pipariem, katrā atvērumā ieliek šķēli vārīta šķiņķa un siera. Atvērumu sasprauž ar koka iesmiņiem. Gaļas gabalus vienu pēc otra apviļā miltos, sakultā olā un kviešu miltos, cep karstos taukos vai eļļā pannā 8-10 min. un kārto uz iepriekš sasildītas plāts. Rotā ar citrona astotdaļām.
  2. Klāt labi garšos kartupeļi un ziedkāposti vai zirnīši un burkāni, kāds stipra baltvīna vai labi atdzesēta „Rose” malks.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Grauzdiņu salāti ar kukurūzu un sieru

Grauzdiņu salāti ar kukurūzu un sieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas