Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Teļa gaļas karbonāde

2005. gada 21. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Teļa muguras gabaliņā gareniski iegriež “kabatiņas”. Gaļas gabalu apkaisa ar sāli un pipariem, katrā atvērumā ieliek šķēli vārīta šķiņķa un siera. Atvērumu sasprauž ar koka iesmiņiem. Gaļas gabalus vienu pēc otra apviļā miltos, sakultā olā un kviešu miltos, cep karstos taukos vai eļļā pannā 8-10 min. un kārto uz iepriekš sasildītas plāts. Rotā ar citrona astotdaļām.
2. Klāt labi garšos kartupeļi un ziedkāposti vai zirnīši un burkāni, kāds stipra baltvīna vai labi atdzesēta „Rose” malks.
Uz augšu