Raganu cepetis

Sastāvdaļas

  • Cūkas vai jēra gaļas
  • Citronu sula
  • Ūdens
  • Sāls
  • Pipari
  • Sīpols
  • Kadiķa ogas
  • Lauru lapas
  • Spaķis

Pagatavošana

1 min.
  1. Cūkas vai jēra gaļu sagriež šķēlītēs, izdauza un pāris stundas mērcē ar citronu sulu paskabinātā ūdenī.
  2. Pēc tam šķēlītes nosusina, apbārsta ar sāli. pipariem, uzliek uz katras sīpolu ripiņu, 2-3 kadiķu ogas, divas nelielas lauru lapas un pārklāj ar tāda paša lieluma plāna speķa šķēļi ( to iepriekš drusku izdaudza).
  3. Tad satin rullīšos, caurdur ar iesmu un cep uz restēm.
  4. Ja cep cepeškrāsnī, iesmu vietā ņem koka irbulīšus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi