Biezputra "sēņu kaislības"

Sastāvdaļas

  • 1 glāze rīsu
  • Saujiņa kaltētu sēņu
  • 3 ēdamkarotes sviesta
  • 1 sīpols
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Sēnes uz pāris stundām iemērcē aukstā ūdenī, tajā pašā ūdenī novāra, izņem, atdzesē un smalki sagriež. Sēņu novārījumam pieber sāli, pieliek sviestu, apceptu, smalki sagrieztu sīpolu un rīsus. Vāra 10-15 minūtes, tad pievieno sēnes, samaisa un ieliek uzkarsētā cepeškrāsnī uz 10 minūtēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi