Haselbaka

Sastāvdaļas

  • 6 -12 ovāli kartupeļi
  • 5 ēd.k. sviesta
  • 2 ēd.k. margarīna
  • 1 tējk. sāls

Pagatavošana

40 min.
  1. Kartupeļus nomazgā un nomizo.Iegriež tos plānās šķēlītēs tā,lai turētos pie pamata kopā.Ietauko cepešpannu un liek uz tās kartupeļus ar iešķelto pusi uz augšu,virsū liek sviesta piciņas un pārkaisa rīvmaizi.Liek 225*C karstā krāsnī un cepjot laiku pa laikam aplaista ar pannā notecējušiem taukiem,cep 30-40 min.,līdz tie ir mīksti un un skaisti brūni.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi