Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Tomātu biezeņzupa ar šķinķi

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 150 gr rīvētas selerijas sakne
  • 50 gr smalki griezta sīpola
  • 150 gr žāvēta šķiņķa
  • 1 bundža(800 gr) tomātu bez mizas savā sulā
  • 200 ml saldā krējuma
  • 700 ml ūdens
  • Pēc garšas-sāls,cukurs,ķiploks,tobasco mērce,bazilika pasta
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Katliņā mazā daudzumā eļlas apcep selerijas sakni,sīpolu un sagrieztu šķiņķi,pievieno tomātus savā sulā un apm.700 ml ūdens,drusku pavāra,lej klāt saldo krējumu,pēc garšas -garšvielas,blenderē,uzvāra.Pasniedzot zupas trauku dekorē ar putotu saldo krējumu,bazilika lapiņu un kaltētu tomātu,var izmantot arī kressalātus.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 21. janvāris 00:05 21.01 00:05
Kļūdas, ko pieļaujam, vārot cīsiņus (8)

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas