Tomātu biezeņzupa ar šķinķi

Sastāvdaļas

  • 150 gr rīvētas selerijas sakne
  • 50 gr smalki griezta sīpola
  • 150 gr žāvēta šķiņķa
  • 1 bundža(800 gr) tomātu bez mizas savā sulā
  • 200 ml saldā krējuma
  • 700 ml ūdens
  • Pēc garšas-sāls,cukurs,ķiploks,tobasco mērce,bazilika pasta

Pagatavošana

25 min.
  1. Katliņā mazā daudzumā eļlas apcep selerijas sakni,sīpolu un sagrieztu šķiņķi,pievieno tomātus savā sulā un apm.700 ml ūdens,drusku pavāra,lej klāt saldo krējumu,pēc garšas -garšvielas,blenderē,uzvāra.Pasniedzot zupas trauku dekorē ar putotu saldo krējumu,bazilika lapiņu un kaltētu tomātu,var izmantot arī kressalātus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi