Vectēva veidne

Sastāvdaļas

  • 1 kg kartupeļu
  • 1 puravs
  • 1 kārbiņa anšovu filejas
  • 300 ml saldā krējuma
  • Sāls
  • Paprikas pulveris
  • Virsū
  • 50 gr rīvmaizes
  • Sviesta piciņas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļus nomizo un sagriež smalkos salmiņos,puravu-ripiņas.Abus liek ietaukotā veidnē kārtām ar anšoviem,kartupeļiem uzlej šķidrumu no kārbiņas,pārkaisa ar garšvielām un pārlej saldo krējumu.Sāli liek tikai tad,ja anšovi nav pietiekoši sāļi.Sacepumam uzkaisa rīvmaizi un uzliek dažas sviesta piciņas.Veidni liek 175*C un cep apm.1,5 stundas.Pasniedz ar rīvētām bietēm un lapu salātiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi