Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vectēva veidne

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg kartupeļu
  • 1 puravs
  • 1 kārbiņa anšovu filejas
  • 300 ml saldā krējuma
  • Sāls
  • Paprikas pulveris
  • Virsū
  • 50 gr rīvmaizes
  • Sviesta piciņas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļus nomizo un sagriež smalkos salmiņos,puravu-ripiņas.Abus liek ietaukotā veidnē kārtām ar anšoviem,kartupeļiem uzlej šķidrumu no kārbiņas,pārkaisa ar garšvielām un pārlej saldo krējumu.Sāli liek tikai tad,ja anšovi nav pietiekoši sāļi.Sacepumam uzkaisa rīvmaizi un uzliek dažas sviesta piciņas.Veidni liek 175*C un cep apm.1,5 stundas.Pasniedz ar rīvētām bietēm un lapu salātiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas