Tupeņu putra sāmu gaumē

Sastāvdaļas

  • 1 kg kartupeļu
  • 500 ml ūdens
  • 250 ml piena
  • 1 ½ tējk. sāls
  • 2 ēd.k. sviesta

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomazgā un nomizo kartupeļus un sālsūdenī vāra mīkstus. udeni nolej,bet paglabā,kartupeļus samīca.Pienu uzvāra un pievieno mīcītajiem kartupeļiem,spēcīgi saputo,ja putra jūsuprāt ir pārāk bieza,tai var pieliet nolieto ūdeni,kurā vārījās kartupeļi.Pieliek sviestu un pasniedz ar gaļas,zivju vai desu ēdieniem,vai vienkārši ar brūkleņu ievārījumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi