Komentāri par: Garfīlda ņamma - lazanja

Var ēst kā Garfīlds - ar lielo karoti, pa taisno no veidnes!
Madara 2016. gada 31. augusts 13:06
kopš mamma sāka gatavot no šīs mājas lapas tie ir mani mīļākie ēdieni
baibat 2016. gada 31. augusts 12:48
mans mīļākais ēdiens
ēdajs 2016. gada 13. augusts 20:42
eh est var
Sarmite 2016. gada 8. augusts 15:17
Vel pec sis receptes negatavoju,bet lazanja vienmer ir garda.
Elina 2016. gada 1. jūlijs 11:22
Tikai iesācējiem uzmanīgi ar to plāķšņu mērcēšanu- ja patur par ilgu, viss salīp vienā kleķī, un nākas iet uz veikalu pēc nākamā iepakojuma. Varbūt labāk mērkt pa vienai, vai arī var nemērkt vispār, kā es to darīju 2. piegājiena :)
garfīlds 2016. gada 28. aprīlis 16:06
jā jā !!! ar lielo karoti no veidnes un tikai tā!!!
Ronalds 2014. gada 8. janvāris 19:05
Pirmo reizi cepu, esmu ljoti apmierinaats :)
arturs 2013. gada 26. septembris 18:59
Autore vareja pacensties noraadiit cik daidz produktus pirkt. Ljoti neskaidra recepte. Kko nopirku un meginashu pats izpipet ko un vik daudz vajag
Kristīne 2013. gada 6. septembris 10:08
Visgardākā lazanja ko zinu un taisu vienmēr pēc šīs receptes!
Iesaku visiem!!
Anna 2013. gada 3. jūlijs 11:16
Paldies! Recepte vienkārši super - viegla un saprotama. Un lazanja arī sanāca ļooti garda! :)
Aija 2013. gada 24. jūnijs 20:45
Lieliska recepte...,šodien pagatavoju un izdevās garšīga-protams,izmantoju savas iecienītas garšvielas un malto gaļu!:)
Maruta 2013. gada 28. aprīlis 11:46
Domāju, ka veco labo Latvijas laiku vārdā uztaisīšu lazanju, bet bija briesmīga. Tas gan ir tikai tamdēļ, ka esmu aziātu un indiešu ēdienu cienītāja. Manas garšas karpiņas jau ir mainījušas savu gaummi. Es lietoju ne tik taukainus, vairāk svaigus un uz garšvielām `spēlētu` ēdienu (ne tur makaroni, krējums, gaļa...). Tikai laika un naudas tēriņš bij ://
artis 2013. gada 2. aprīlis 20:13
Nereali namiga taisiju pec nosaukuma bet iepatikas unbtaisu 5 reizi mmmmmmmmm!!!!!!??????
Janis T 2013. gada 23. marts 17:08
Super sanāca.
Tikai taisiju lielakam pulkam ar lielākām proporcijām un pēc vizualā smukāk izskatijās.
Janis T 2013. gada 23. marts 16:13
(Harmany Betty) Kā lazanju var apcept noabām pusēm???
artis 2012. gada 15. decembris 21:18
Taisu jau kasu piekto reizi
I
Ix 2012. gada 28. novembris 15:47
Gatavoju pirms pāris nedēļām pēc šīs receptes, tikai daudzumus izmantoju savus un arī garšvielas, sanāca super garšīgi. Plāksnes nemērcēju, jaivēro ir laiks, cik ilgi konrētās plāksnes jācep :) Es cepu 45min jau uzkarsētā krāsnī :) Sieru ņēmu krievijas, cepu zem follija visu, uz beigām noņēmu folliju, lai siers apbrūninās, izskatījās un garšoja super labi. Nebija arī nekādi lieki šķidrumi, jo izmantoju mērcei saldo krējumu, kas sajaukts ar miltiem līdz mērces konsistencei. Viss bija savilcies un nebija nekas saulojies :)
Jēkabs A.S 2012. gada 9. oktobris 12:14
vienkarši superiga tagad taisu 1 reizi neseļ visu laiku nu vnk namma
Līva 2012. gada 6. oktobris 15:13
Paldies par recepti! :))
Viss sanāca ļoti garšīgi.
Vienīgi es ņēmu apmēram 450 g maltās gaļas, jo 300 tākā mazliet par maz.
ņammukārumniece 2012. gada 3. septembris 22:49
Vēl nēsmu pagatavojusi bet uz cik cilvēkiem apmēram ir ši lazanjas recepte?
Aija 2012. gada 31. augusts 11:58
Super! Vislabākā recepte :)
Elisse 2012. gada 2. augusts 15:32
Loti garsiga
Līga 2012. gada 1. augusts 20:57
es vēl tikai mēģināšu, bet bērns teica, ka noteikti jāizvēlās Garfilda recepte :)
Samaraa 2012. gada 16. jūlijs 14:50
ļoti garšīgi sanāca. pamatā man bija šī recepte bet peec saviem ieskatiem pamainiju dažas lietas, pieliku vel šķiņķi klāt un tomātu pastu pašā augšā, protams arī kārtīgu siera kārtu. :)
Davis Un Marite 2012. gada 4. jūlijs 20:56
Paslaik mes vinu taisam un tad kad pabeiksam ar Mammu es ieliksu vertejumu un pateiksu savu viedokli
ieva 2012. gada 2. jūlijs 13:24
Paldies par recepti. Gatavoju vienmēr pēc šīs receptes un sanāk ņammmmīga :)
Zanda 2012. gada 6. jūnijs 23:37
Es pielieku klat vel papriku super!:)
Estere 2012. gada 1. jūnijs 12:20
super!
Laila 2012. gada 26. maijs 11:49
ļoti garšīgi sanāca!! :)
LauraL 2012. gada 10. maijs 22:58
Super gardi sanāca, paldies :)
Dace 2012. gada 18. februāris 13:14
patrekni, bet ļoooooooooti garšīgi!!!
matiss 2012. gada 5. februāris 15:09
ļoti gašīga
Marina 2012. gada 30. janvāris 18:20
Es taisu ar tomātiem savā sulā, pievienoju baziliku, sāli, piparus un nedaudz ķiplociņa un sablenderēju. Sanāk arī baigi labi. Iesaku pamēģināt!
Liga Vilcina 2012. gada 20. janvāris 14:27
Super, man garsho. Braalji vnm prasa, kad nakoshreiz taisishu. Es cepju apm. 200 grados 30 min.
Pedejo reizi taisiju ar liellopu galju, cerot dabut nost treknumu, bet nemaniju izmainjas. Garsha ari nemainijas!
Paldies par recepti! :))
Ilze 2011. gada 20. novembris 16:16
Ļoti ļoti garšīgi! Kad es to pagatavoju jutos kā īstā restorānā, jo tas patiešām ir īsts restorānu ēdiens!!! :)
Victoria 2011. gada 11. novembris 10:46
Jāāā, mana mīļākā lazanjas recepte :))
Anna 2011. gada 15. oktobris 08:58
Sodien pagatavosu,tad novertesu
Bazucis 2011. gada 8. oktobris 16:11
Es gribu pamēģināt uztaisīt lazanju tikai nezinu kura recepte ir viss labākā.?
Marcis 2011. gada 2. oktobris 13:28
garsigi pats uztaisīju 2 reizes
Liga 2011. gada 26. septembris 21:12
Mani, ka iesaceju virtuve mulsinaja 1)krejums (saldais vai skabs), cik daudz to vajadzetu? 2)Cepshanas ilgums un graadi?
Meginaju improvizet nedaudz, tgd tas makslas darbs vel ir cepeshkrasnii, ceru, ka nepiedzivoshu vilshanos.
Ieva 2011. gada 20. septembris 13:39
Iedvesmojos :) Paldies par jauko recepti :)
Diāna 2011. gada 6. septembris 23:22
Garfīlda cienīga lazanja! Mēs pieaugušie un pat abi mazie ķipari jau kuro reizi mielojamies ar to! PALDIES!
LAEME 2011. gada 17. augusts 13:31
quatro
....Ervita 2011. gada 13. jūnijs 16:37
Paldies par recepti
Sanaca vienkarsi satriecoss.
kristīne 2011. gada 13. maijs 17:39
man sanāca ļoti garšīga, bet taukaina vells. Speķis pilnīgi tecēja. Varbūt cepot gaļu par daudz eļļas liku, nē, diezvai, tas laikam no sviesta vai ne, ko liku mērcē, ja?
bet nu, ja ņem vērā, ka pirmie kucēni tie slīcināmie, tad esmu ļoti apmierināta, manējais apēda 3 porcijas pēc kārtas :)
kristiāna 2011. gada 16. februāris 21:17
nu bija baigi garšīgs
vnk superīgs
Zane 2011. gada 11. februāris 18:15
Visumā garšīgi man tik vajadzēja nedaudz asāku, BET
gaļu es pirku vismaz 800 gr, jo kad panemu 500 gr, likas, ka te toch nepietiks. ESs gat gatavoju, skatijos arī uz to Lazanju, kas ir Siciliesu gaume (ar billdēm)
Plaksnites nevajag mercet, vinas sajaucot kopā ar mērci, ļoti labi izcepas ;) Mērce, jo vairāk, jo sulīgak :)
Ari fakts, ka uzreiz nevajg griest, pagaidiet min 10.
Mareks 2011. gada 29. janvāris 17:57
Mani komentāri paredzēti Zanei.

Bet pateicība autorei! :)
Mareks 2011. gada 29. janvāris 17:56
Var jau būt , ka daži karbonādi arī ar rokām pannā apgriežat uz otru pusi? :D Ir jau izdomāti dažādi palīginstrumenti virtuvē...
Ja gribās kaut ko kalorijām ne tik bagātu, tad labāk grauzt salātu lapu, nevis likt klāt sviestu, sieru, gaļu, krējumu un miltus! Tad tās dažas piles eļļas padarīs šo ēdienu treknu?

Paldies par recepti!
Līga 2011. gada 23. janvāris 16:34
Perfekta!
laura 2011. gada 2. janvāris 00:49
es taisīju ļoti gardi iesaku pamēģiņāt
Davis 2010. gada 23. decembris 12:25
Pieliku sajai receptei bildes un bija loti garsiga, un plaksnes vajag mercet tikai tad ja nav daudz baltas merces , un kad gatava pagaidit 10 min lai var normali sagriezst un paest visu maju nesasmerejot!
ance 2010. gada 10. oktobris 14:37
nav binums kapee garfildam vina tik loti garso
niknais_kaamis 2010. gada 28. septembris 13:03
Nosaukuma dēļ vien mēģināsu (nekad neesmu lazanju gatavojis) uztaisīt, man taču mājās ir Garfīlds! :)
Laura 2010. gada 31. augusts 19:16
Paldies par recepti! Tiesham fantastiski garda sanaca!!!
HarmonyBetty 2010. gada 22. jūlijs 20:15
Lasot recepti satecēja siekala mutē..būs japamēģina šī recepte..un domāju ka grādi ir aptuveni 180 :P un domaju ka var no abām pusēm cept. :P
Sindija 2010. gada 11. aprīlis 09:11
Šī ir mana mīļākā lazanjas recepte.... autore ir atstājusi vaļu izdomai arī pašiem, pie sīkumiem piestrādājot.... Nosaukums pilnīgi atbilstošss
SASASASA 2010. gada 16. marts 18:00
garsiga
Zane 2009. gada 20. novembris 16:44
Lazanja garšīga, bet pagatovašana nepareizi aprakstīta, jo 1. plāksnes verdošā ūdenī nevajag peldināt (var vienīgi pirkstus apdedzināt un iegūt riebumu pret gatavošanu), turklāt viņas pašas kļūst mīkstas, kad liksiet cepeškrāsnī cept, 2. ja ar plāksnēm noklās veidni, tad tā noteikti piedegs un lieki ietaukot nav vēlams, jo tad sanāk ļooooooti daudz kaloriju, tādēļ pirmo kārtu vienkārši vajag likt vainu gaļas vai balto mērci:)
Anita 2009. gada 25. septembris 15:56
fantastiska ņamma!!!! Cik esmu taisījusi, tik ir sanācis vienkārši lieliski! šodien taisīšu atkal!!!! Noteikti iesaku!!!!
Rinta 2009. gada 4. jūnijs 18:28
Ļoti garšīga.
Dace 2009. gada 1. jūnijs 16:02
Cik graados ir jaacep? Un uz to funkciju, kas ir domaata abaam puseem?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes