Ceptas brētliņas

Sastāvdaļas

  • Sāls un svaigi malti pipari
  • 450 g brētliņu, notīrītas un bez asakām
  • 150 g kausētā siera

Pagatavošana

1 min.
  1. Brētliņām pieliek garšvielas, pārgriež, no iekšpuses uzsmērē sieru un saloka atpakaļ. Viegli apviļā miltos, tad uzliek uz ieeļļotām grila restītēm, vienreiz apgriež. Cep dažas minūtes no abām pusēm. Ja vēlas, pirms cepšanas brētliņām var atdalīt galvas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi