Burkānu zupa

Sastāvdaļas

  • 10 – 12 burkāni, 750 ml ūdens, 250 ml piena, 3 ēdamkarotes sviesta, 2 tējkarotes svaigi spiestas tomātu sulas, 2 tējkarotes tomātu pastas, 1 liels sīpols, kartupelis, tējkarote sasmalcinātu ķiploku, ½ tējkarote malta koriandra, sāls un pipari pēc garšas

Pagatavošana

1 min.
  1. Katlā izkausē sviestu, un tajā vidējā karstumā cep sasmalcinātos sīpolus un ķiplokus, pievieno šķēlītēs sagrieztus burkānus un cep, bet neļauj tiem kļūt brūniem. Pievieno ūdeni, sāli, piparus, ķimenes, malto koriandru, nelielos kubiņos sagrieztu kartupeli, tomātu pastu un citrona sulu. Uzvāra, tad samazina temperatūru un, katlam uzliekot vāku, uz lēnas uguns turpina sildīt pusstundu. Ja iespējams, zupu pirms pasniegšanas sakuļ blenderī, lai tā iegūtu viendabīgu konsistenci. Pasniedz karstu!

Komentāri

erebo 2012. gada 9. janvāris 17:19
Receptei vajadzētu būt precīzākai- sākumā minēta tomātu sula , kas vēlāk nomainās uz citronu. Kā arī no zila gaisa uzrodas kartupelis un ķimenes. Turklāt vispār nav minēti laiki - cik kas ilgi jāgatavo.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi