Ar salātiem pildīts ananāss

Sastāvdaļas

  • 1 ananāss, 2 skābi āboli, 300 g selerijas saknes, ½ citrona sula, 50 g sasmalcinātu valriekstu kodolu
  • Salātu mērcei: 100 ml jogurta bez piedevām, 3 ēdamkarotes majonēzes, ½ citrona sulas, šķipsniņa smalkā cukura, sāls , pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Jogurtu sajauc ar majonēzi, pievieno citrona sulu, cukuru, piparus un sāli. Ananāsu noskalo, nosusina un nogriež augšējo daļu. Ar asu nazi izgriež ananāsu mīkstumu, sagriež kubiņos. Ābolus un selerijas sakni nomizo, izņem serdes, sarīvē uz rupjas sakņu rīves un uzreiz pārslaka ar citrona sulu, lai āboli nekļūst brūni. Pievieno ananāsu gabaliņus, mērci, valriekstus un rūpīgi samaisa. Ar gatavajiem salātiem pilda izgrebto ananāsu. Pasniedz ar grauzdiņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi