Pupu zupa=)

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 100 g zaļo pupiņu, 100 g cukīni, 100 g cukurzirņu pākšu, 2 tomāti, 2 šalotes, ½ l dārzeņu buljona, 50 g makaronu, sāls, pipari, šķipsniņa kurkumas, šķipsniņa Kajennejas piparu, 1 ēdamk. Kapātu pētersīļu

Pagatavošana

1 min.
  1. Pupiņas, cukīni un cukurzirņu pākstis notīra, sagriež nelielos gabaliņos un ieliek krastolī. Tomātus nomizo, sagriež uz pusēm, izgriež kātiņu vietas, izņemot sēklas. Tomātu mīkstumu smalki sagriež, kopā ar smalki sagrieztām šalotēm ieliek katliņā.
  2. Pievieno dārzeņu buljonu un lēni vāra katliņā ar vāku aptuveni 30 minūtes. Pieliek makaronus. Ar sāli, pipariem, kurkumu un Kajennas pipariem piešķir pikantu garšu. Vāra vēl desmit minūtes, līdz nūdeles ir gatavas, bet vēl nedaudz stingras. Pirms pasniegšanas apkaisa ar kapātiem pētersīļiem

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi