Sīpolu krēmzupa

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 500 g sīpolu, 1 ēdamk. sviesta, 1 ēdamk. balvīna, 1/8 l dārzeņu buljona, 2 ēdamk. salda krējuma, jūras sāls, pipari, Kajennas pipari, šķipsniņa muskatrieksta, 1 ēdamk. kapātu pētersīļu, 1 tējk. maiga paprikas pulvera

Pagatavošana

1 min.
  1. Sīpolus nomizo, rupji sakapā. Sviestu sakarsē pannā, pasautē tajā sīpolus, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Apkaisa ar miltiem un dzēš ar baltvīnu.
  2. Pievieno dārzeņu buljonu, aptuveni 30 minūtes vāra uz lēnas uguns. Pievieno krējumu, sāli, piparus, Kajennas piparus un muskatriekstu, ļauj uzvārīties. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pētersīļiem un paprikas pulveri.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi