Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Sīpolu krēmzupa

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g sīpolu, 1 ēdamk. sviesta, 1 ēdamk. balvīna, 1/8 l dārzeņu buljona, 2 ēdamk. salda krējuma, jūras sāls, pipari, Kajennas pipari, šķipsniņa muskatrieksta, 1 ēdamk. kapātu pētersīļu, 1 tējk. maiga paprikas pulvera
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sīpolus nomizo, rupji sakapā. Sviestu sakarsē pannā, pasautē tajā sīpolus, līdz tie kļūst caurspīdīgi. Apkaisa ar miltiem un dzēš ar baltvīnu.
  2. Pievieno dārzeņu buljonu, aptuveni 30 minūtes vāra uz lēnas uguns. Pievieno krējumu, sāli, piparus, Kajennas piparus un muskatriekstu, ļauj uzvārīties. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pētersīļiem un paprikas pulveri.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigās tortiljas ar vistas gaļu

Svaigās tortiljas ar vistas gaļu

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas