Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Dārzeņu sautējums

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg dārzeņu (kartupeļu, kāļu, burkānu, svaigu kāpostu)
  • 2 sīpoli
  • 2 ēdamk. kviešu miltu
  • 4 ēdamk. skāba krējuma
  • 3 ēdamk. asās tomātu mērces
  • Eļļa
  • Sāls
  • Ūdensdilles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kāļus, kartupeļus un svaigus kāpostus sagriež četrkantainos gabaliņos. Vispirms sālsūdenī (verdošā) liek kāļus, vāra pusmīkstus, tad pievieno kāpostus un kartupeļus. Ūdenim dārzeņi jāapsedz (lai būtu vēl 1-2 cm virs dārzeņiem). Notīrītus burkānus sarīvē uz sakņu rīves, sīpolus un dilles sasmalcina un apcep, pievieno sautējumam.
  2. Miltus iemaisa krējumā un kopā ar aso tomātu mērci, kad dārzeņi mīksti, pievieno sautējumam, turpina sautēt 10 min.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Cūkgaļa ar dārzeņiem, ingveru un sojas mērci

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas