Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Kartupeļu zupa ar puraviem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 0.5 l dārzeņu buljona
  • 150 g kartupeļu
  • 1/4 purava kāta
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • 1 ēd. k. tomātu pastas
  • 1 olas dzeltenums
  • 1 ēd. k. kapātu pētersīļu
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Dārzeņu buljonu ielej katliņā. Kartupeļus nomizo, sagriež mazos gabaliņos, ieliek bļodā un sastrādā biezenī. Kartupeļu biezeni pievieno dārzeņu buljonam un uzkarsē.
  2. Purava kātu sagriež smalkos gredzenos. Ķiploka daiviņu notīra, saspiež un kopā ar purava gredzeniem, tomātu pastu un olas dzeltenumu pievieno zupai. Pieber sāli un piparus.
  3. Visu labi samaisa un 5 minūtes vāra katliņā ar vāku. Pirms pasniegšanas apkaisa ar pētersīļiem. Pasniedz ar rudzu maizi.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistu akniņu  un paprikas siltie salāti

Vistu akniņu un paprikas siltie salāti

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas