Kartupeļu zupa ar puraviem

Sastāvdaļas

  • 0.5 l dārzeņu buljona
  • 150 g kartupeļu
  • 1/4 purava kāta
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • 1 ēd. k. tomātu pastas
  • 1 olas dzeltenums
  • 1 ēd. k. kapātu pētersīļu
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Dārzeņu buljonu ielej katliņā. Kartupeļus nomizo, sagriež mazos gabaliņos, ieliek bļodā un sastrādā biezenī. Kartupeļu biezeni pievieno dārzeņu buljonam un uzkarsē.
  2. Purava kātu sagriež smalkos gredzenos. Ķiploka daiviņu notīra, saspiež un kopā ar purava gredzeniem, tomātu pastu un olas dzeltenumu pievieno zupai. Pieber sāli un piparus.
  3. Visu labi samaisa un 5 minūtes vāra katliņā ar vāku. Pirms pasniegšanas apkaisa ar pētersīļiem. Pasniedz ar rudzu maizi.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi