Majas solanka viriem

Sastāvdaļas

  • 5 kg zavetas galas, kartupelji,skabeti gurki ,2.sipoli,tomatu sula-1.l ,tomatu pasta,garsvielas-dilles,locinji,pipari, 10-12 olives bez kauliniem ,citrona skelite,sals,cukurs,smarzigie pipari,karote milas kveles

Pagatavošana

45 min.
  1. sagriez skabos gurkjus,sasmalcina sipolu.
  2. liek varities zupas katla apceptu,sadalitu liellopu galju,pievieno klat smarzigos piparus(5-8gab) sagriestu sipolu ,lauru lapu un sali .
  3. tomatu pasta apcepj gurkus un otru sipolu . liek atseviski varities.
  4. kad gala miksta pievieno gurku un sipolu buljonu,kadas10-12 olives.
  5. uzkarse tomatu sulu un pievieno to klat.
  6. pivieno nedauz cukura ,gurku sulas un vara gatavu.
  7. pirms pasniegsanas pievieno porcija dilles,locinus, skeliti citrona un krejumu.
  8. pasniedz galda karstu ar klona maizi un zavetas galas skeliti.
  9. nu viens riktigs paediens darba virietim!
  10. labu apetiti!
  11. ka desertu pec minutem 10-15 butu velams pasniegt kausu auksta Bauskas alus,-tas bus labais bridis...

Komentāri

kita 2012. gada 10. novembris 12:48
nu tipiski!
esmu anglijaa un ir diezgan skumji izlasiit,ka viss,ko LV viirietim vajag desertaa ir alus!!!
bet zupinja izdevaas!
paldies!
linda 2010. gada 21. aprīlis 18:42
Izcili!Mans vīrs novērtēja!Un ātri un vienkārši!Izcila recepte...ja grib pa vienkāršo,bet garšīgi.
tince 2009. gada 13. augusts 17:32
Es novāru stulpīti un tadtajā buljonā vāru,sanāk īsti kreftīgs,vēl lieku grūbas,tad kartupeļus un pārējos dārzeņus beigās,ja vāra uz īstas plīts-vispār super!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi