Grillēts cālis

Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • 1 cālis (apm. 1.5 kg) bez ādas, sagriezts 8 gab
  • 3 ēdamk. citrona sulas
  • Nedaudz ūdens
  • Sāls pēc garšas
  • ¼ tējk. kurkumas
  • ½ glāze parastā jogurta
  • 2 lielas sasmalcinātas ķiploka daiviņas
  • 1 ēdamk. svaiga sasmalcināta ingvera
  • 1 ¼ tējk. malta koriandra
  • ¼ tējk. malta cummin
  • 3 ēdamk. eļļaskajēnas pipari pēc garšas

Pagatavošana

45 min.
  1. Izmantojot asu nazi sekli sadursta gaļu. Traukā samaisa citrona sulu, ūdeni, sāli un kurkumu. Bļodā liek gaļas gabalus, kurus apsmērē ar šo maisījumu. Ļauj, lai 10 min. marinējas. Citā bļodiņā samaisa atlikušās sastāvdaļas. Aplej gaļu un ļauj marinēties vēl 10-20 min. grilē, kamēr gatavs.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi