Aveņu,upeņu ievārījums

Sastāvdaļas

  • Kg.upenes
  • 1.5 kg.avenes
  • 5 kg.cukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. Izgriež caur gaļmašīnu nomazgātas upenes(var arī suluspiedē),izspiež sulu.Liekam karsēties,tad pieberam nomazgātas avenes,un maisot karsē,līdz pirmam burbulim.Pieliekam cukuru un karsējam tālāk,aptuveni min.15-20,kamēr cukurs izkūst,ja pārvārīsies vitamīnu nebūs tik daudz.Liekam izkarsētās burkās ,un vākus virsū.
  2. Upenes būs pārņēmušas aveņu garšu ,un krāsa būs vienreizēja.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi