Aukstumiņš

Sastāvdaļas

  • 350 gr.liesas majonēzes
  • 2 gb.marinēti gurķi
  • Puse no sarkanas paprikas
  • Dilles,lociņi,melnie pipari,sāls pēc garšas
  • Nedaudz gurķu marinādes(3 tējk)

Pagatavošana

1 min.
  1. Gurķus sarīvē skaidiņās,bet ne pļurā.Papriku arī tāpat.Sakapā svaigas dilles un lociņus,to visu saber bļodiņā.Pievieno majonēzi ,gurķu sulu,kā arī garšvielas (kam patīk, var iespiest nedaudz ķiploka).
  2. Ļoti labi garšo,kad pasniedz pārlietu karstiem rīsiem vai griķiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi