Berlīnes virtuļi

5 1
Berlīnes virtuļi
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 300 g kviešu miltu
  • 70 g sviesta
  • 50 g rauga
  • 1/3 glāze/s piena
  • 2 olas
  • 1 tējk. cukura
  • Sāls
  • Džems
  • Ola pārziešanai
  • Pūdercukurs
  • Eļļa vārīšanai

Pagatavošana

80 min.
  1. Sviestu izkausē karstā pienā, pieliek sāli, izsijātus miltus, ar cukuru sajauktu raugu, olas.
  2. Mīklu izveltnē ½ cm biezu, ar glāzi izspiež apaļus, pusei no tiem vidū liek ½ tējk. džema, maliņas pārziež ar sakultu olu, pārliek brīvos mīklas apļus, maliņas no virspuses viegli piespiež un atstāj uzrūgt.
  3. Vāra taukvielās brūnus, gatavus pārkaisa ar pūdercukuru.
    Virtuļus var pildīt arī ar vārītu maltu gaļu, sautētiem kāpostiem, biezpienu, sēņu masu, žāvētiem augļiem, rozīnēm.

    Labu apetīti!
    Vāra taukvielās brūnus, gatavus pārkaisa ar pūdercukuru.
Vi...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize