Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Berlīnes virtuļi

Berlīnes virtuļi

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g kviešu miltu
  • 70 g sviesta
  • 50 g rauga
  • 1/3 glāze/s piena
  • 2 olas
  • 1 tējk. cukura
  • Sāls
  • Džems
  • Ola pārziešanai
  • Pūdercukurs
  • Eļļa vārīšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Sviestu izkausē karstā pienā, pieliek sāli, izsijātus miltus, ar cukuru sajauktu raugu, olas.
  2. Mīklu izveltnē ½ cm biezu, ar glāzi izspiež apaļus, pusei no tiem vidū liek ½ tējk. džema, maliņas pārziež ar sakultu olu, pārliek brīvos mīklas apļus, maliņas no virspuses viegli piespiež un atstāj uzrūgt.
  3. Vāra taukvielās brūnus, gatavus pārkaisa ar pūdercukuru.
    Virtuļus var pildīt arī ar vārītu maltu gaļu, sautētiem kāpostiem, biezpienu, sēņu masu, žāvētiem augļiem, rozīnēm.

    Labu apetīti!
    Vāra taukvielās brūnus, gatavus pārkaisa ar pūdercukuru.
Vi...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi salāti ar auksti kūpinātu tunci, turku zirņiem

Svaigi salāti ar auksti kūpinātu tunci, turku zirņiem

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas