Kartupeļu virtuļi ar plūmēm

Sastāvdaļas

  • 500 g vārītu kartupeļu
  • Gl. kviešu miltu
  • Ola
  • Sāls
  • Pildījumam
  • 200 g žāvētu plūmju
  • Apviļāšanai
  • Ola
  • Rīvmaize

Pagatavošana

1 min.
  1. Samaltiem kartupeļiem pievieno miltus, olu, sāli, samīca, izveido veltni, sagriež 1 cm biezos gabaliņos, vidū liek ūdenī izmērcētas, no kauliņiem atbrīvotas plūmes, aizspiež galus, apviļā sakultā olā, rīvmaizē un taukos vāra brūnus.
  2. Pasniedz siltus ar skābu krējumu vai aukstus, pārkaisītus ar pūdercukuru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi